top of page

Miért választják az ügyfeleink 

a Cloudehr-t a Healzz helyett?

 Elmondhatjuk, hogy több száz elégedett ügyfél regisztációján és sikeres EESZT akkreditációján vagyunk túl. Emellett a gördülékeny használat miatt tökéletes Healzz alternatívát nyújtunk. Termékünk veled együtt, a te igényeid szerint változik.

Cloudehr termékelőnyei

A Cloudehr hírében áll, hogy mennyire intuitív és letisztult felület fogadja felhasználóit. Csomagkonstrukcióink között megengedett az átjárás, bármikor váltható, szüneteltethető, vagy akár lemondható. Ha ez még nem lenne elég, szoftverünknek akkora bizalmat szavaztunk, hogy a hűségidő lehetőségét sem alkalmazzuk. 

Tudástár

A szoftverbe épített folyamatosan bővülő tudástár alkalmazásunk segít megérteni a szoftver működését üzenetküldő funkcióval színesítve.

Ingyenes szoftver oktatás

Support csapatunk nagy örömmel tart bármely hétköznap díjmentes szoftverbemutatót előzetes bejelentkezés alapján, emellett heti online webinárokkal könnyítjük meg a betanulást.

Ingyenes 14 napos próbaidőszak

A legtöbb szoftverrel ellentétben, a 14 napos próbaidőszak alatt elmentett kezelések ennek lejárta után az előfizetést követően is megmaradnak, azok nem kerülnek törlésre a Cloudehr rendszerén belül.

Cloudehr support

Kiemelkedően felkészült support csapatunk segítségnyújtást szolgáltat pillanatok alatt akár telefonon, e-mailben vagy távvezérlés segítségével.

Cloudehr_orvosi_szoftver_kartonozas-min.

Mitől lesz különleges a Cloudehr?

A Cloudehr remek választás a Healzz alternatívájaként. Mindkét szoftver kínálja azokat az eszközöket amire szükséged lehet, azonban a legkomplexebbnek tűnő akadályokat velünk együtt győzheted le teljesen leegyszerűsítve anélkül, hogy felesleges perceket vesztegetnél rendelésed alatt. 

Árazásunk

 A Cloudehr csapata arra törekszik, hogy mindent egyértelműsítsen, beleértve az árazás kommunikációját is,  kerülve az esetleges rejtett költségeket. Mindezen felül egy olyan szabadságot adunk kezedbe, hogy nálunk nincs hűségidő, csomagodat bármikor módosíthatod, szüneteltetheted, vagy ha úgy adódik, akkor megszüntetheted. Kedvező csomagajánlataink között mindenki megtalálja a hozzá illőt.

Ügyfélélmény felsőfokon

Egy felhasználói felület nem csak a funkciók összességét jelenti, hanem egy olyan alkalmazást, ahol pillanatok alatt átlátod mikor, mit és hol kell felvenned.

InstantChart pácienskarton

Spórolj havi 20 munkaórát

Egy felületen minden, amire egy orvosnak szüksége van

A papíralapú kartonozás helyett digitális megoldás!

Intuitív UX

Tiszta, modern és felhasználóbarát design

Cloudehr közösség

A Cloudehr közösség különösen két típusú embert jelent: vállalkozók és orvos szakemberek. Valós történeteket osztunk meg - beleértve sikereket és érdekességeket - az ügyfelek támogatásáról és az üzleti vállalkozás növekedéséről. Hiszünk benne, ha szeretettel csináljuk, akkor azt mások is érezni fogják.

Görög_Gábor.jpg

 “A cég maximálisan korrekt, alkalmazkodó, segítőkész volt velünk első pillanattól kezdve. A program abszolút felhasználóbarát. Rugalmasak minden probléma megoldásában!"

Dr. Görög Gábor

Dr Régeni Béla.jpg

“Az alkalmazás átlátható, könnyen értelmezhető. A kartonokról való átállás és a dokumentumok feltöltése egyszerű. Szívből ajánlom a szoftvert!”

Dr. Régeni Béla Sándor

A legjobb Healzz alternatíva. 

Hozd meg a jó döntést!

Nem állítjuk, hogy létezik “tökéletes” orvosi szoftver. Inkább úgy gondoljuk, hogy minden orvosnak más és más igényei vannak, amelyek különböző megoldásokat igényelnek. Íme néhány forrás, amely segít a helyes döntés meghozatalában: Hosszú távú céljaink között szerepel a maximális elégedettség kialakítása az összes ügyfelünk részéről. Küldetésünk, hogy ennek eleget téve megkönnyítsük a kartonozást!

Ingyenes demó igénylés

Töltsd ki az alábbi űrlapot és 1-2 munkanapon belül megkeresünk!

demoigenyes-healzz
bottom of page