A Cloudehr csapata

Ismerd meg kik állnak a Cloudehr mögött és mi a missziónk

LEVÉL A CEO-TÓL:

A "Miért" a Cloudehr mögött

Sokan kérdezik tőlem, hogy miért vágtam bele a Cloudehr, eleinte csak Cloudent projektbe.

 

Ez egy jogos kérdés. Hiszen sok fogászati és orvosi szoftver található már a piacon. Evvel a gond csupán az, hogy egyik se nyújtotta számomra a megfelelő megoldást. 

 

Apukám kis rendelőjében egy régi és nagyon komplex szoftvert használtunk, amivel bár lehetett kartonozni, de már ez is sokkal bonyolultabb és időigényesebbnek bizonyult, mintha papíron csináltuk volna.

 

Sajnálattal realizálódott bennem az a tény, hogy a piacon nem létezett olyan megoldás, ahol a fogorvosok minimális időbefektetéssel el tudnák látni minden aspektusát egy rendelő vezetésének: Páciens kartonok rögzítése, időpontfoglalások, adminsztrációs teendők, raktárkezelések. Nem is beszélve az új termékek és szolgáltatások bekötéséről, amely jelenleg mind-mind külön történik. Legtöbb esetben sajnos egy-egy újabb beruházásnál a rendelő adminisztrációs terhei is növekednek, bonyolódnak, ahelyett, hogy egyszerűsödnének.

 

Ezért kezdtem bele a Cloudent Fogászati Szoftverbe, ami mára már nem csak fogorvosok, hanem magánorvosi szoftverként is kinőtte magát.  

 

A szoftver egy könnyen kezelhető eszköz a kis- és közepes rendelők növekedéséhez, amely az egész csapatnak segít a rendelő mindennapi menedzsmentjében. Csakis a legfontosabb funkciókat építettük bele, amelyet bárki el tud pillanatok alatt sajátítani, minden más “zajt” kihagytunk. 

 

Semmi zűrzavar. Semmi felesleges komplexitás. Semmi olyan extra funkciót nem tartalmaz, ami csak összezavarná a felhasználókat.

 

Célunk egy olyan felhőalapú orvosi szoftver létrehozása volt, ahol az orvosok mindent megtalálnak, amire szükségük lehet munkájuk során. Legyen szó egyszerű kartonozásról vagy akár teljesen automatizált páciens kommunikációs folyamatokról, ezáltal lényegesen csökkentve az adminisztrációs időt és költségeket.

 

Büszke vagyok rá, hogy azt mondhatom, hogy a Cloudehr az a termék, amilyet szerettem volna, hogy  létezzen, amikor még a tökéletes orvosi szoftvert kerestem apukám rendelőjébe. És büszke vagyok arra is, hogy már több mint 100+ ügyfelünk egyetért evvel. 

 

Függetlenül attól, hogy készen állsz-e a papír alapú kartonozásról továbblépni, vagy ha eleged van a régi bonyolult orvosi szoftveredből, remélem adsz majd a Cloudehr-nek egy esélyt. Biztos vagyok benne, hogy elnyeri tetszésedet.

 

És ha valamilyen oknál fogva nem úgy gondolod, hogy a Cloudehr a legjobb módja a rendelőd menedzsmentjének, ha ez nem teszi a csapatod produktívabbá és a pácienseid elégedettebbé, akkor nem kell fizetned egy fillért sem érte.

 

Szerintem adj egy esélyt nekünk és írj nekem a kristof@cloudent.hu-ra majd és mondd el mit gondolsz.

 

Köszönöm és kellemes kartonozást!

 

Bögi Kristóf,

CEO, Cloudent

Varga Balázs

Marketing igazgató 

  • Grey LinkedIn Icon

Csetnyák Dávid

Stratégiai igazgató

  • Grey LinkedIn Icon

Bögi Kristóf

Ügyvezető igazgató 

  • Grey LinkedIn Icon

Dr. Bögi Imre

Maxillofaciális sebész, Partner

Növekvő csapatunk

Kovács László

Fejlesztő

Kotyka Balázs

Fejlesztő 

Mattosi Árpád

Italy sales manager

Faludi Balázs

Üzletfejlesztési menedzser

Design Terminal

Partner

Próbáld ki a Cloudehr orvosi szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.

ORVOSI SZOFTVER

+36 1 701 6607

A Cloudent csoport része:

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

Cloudent Kft. - Minden jog fenntartva 2020

+36 1 701 6607 - support@cloudent.hu - Budapest, Hungary

FOGÁSZATI SZOFTVER