top of page

EESZT AKKREDITÁLT ORVOSI SZOFTVER

MINIHIS HELYETTESÍTÉSÉRE

Ingyenes EESZT, e-Recept és e-Beutaló modul!

Cloudehr Orvosi Szoftver bemutató

Cloudehr Orvosi Szoftver bemutató

Videó lejátszása

A digitális világ térhódítása elérte az állami szerveket is, így a papíralapú adatszolgáltatási kötelezettség kezd megszűnni. A Cloudehr Orvosi Szoftver felkészült erre a változásra és képes az EESZT felé is adatokat szolgáltatni, pont úgy mint a miniHIS:

  • Gyors

  • Szuper egyszerű

  • Mobilbarát

  • Csak néhány kattintás az egész.

Volt már olyan, hogy egy szoftvert nem szívesen használtál, mert túl bonyolult és nehézkes volt?
Felejtsd el végre a korlátokat és lépj át egy új világba!

MIBEN MÁS A CLOUDEHR, MINT A MINIHIS?

Támogatott operációs rendszer
Telepíteni kell
Online webes működés
Mobil és tablet hozzáférés
Automatikus biztonsági mentés
EESZT kompatibilis

Telefonos ügyfélszolgálat

eRecept

eBeutaló
Naptár funkció
Testreszabható vizsgálati lapok

Testreszabható ambuláns lapok
Számlázó modul, e-Számla
Automatizált marketing üzenetek
Nyomtatás testreszabása
Egyedi fejlécek és láblécek
Csatolmányok kartonhoz adása
First level support

MINIHIS

bármilyen

NEM

IGEN
IGEN
IGEN
IGEN

IGEN

IGEN
IGEN

NEM

NEM

NEM

NEM
NEM

NEM
NEM
NEM
NEM

CLOUDEHR

bármilyen

NEM

IGEN
IGEN
IGEN
IGEN

IGEN
IGEN

IGEN

IGEN
IGEN
IGEN

IGEN
IGEN
IGEN
IGEN
IGEN

IGEN

HOGYAN TUDOD ELKEZDENI HASZNÁLNI?

Nem kell mást tenned, mint ingyenesen regisztrálni a szoftverbe, és már
élvezheted is a Cloudehr által biztosított intuitív felületet, ahol villámgyorsan tudod felvenni a kezeléseket, pár perc alatt állíthatod be a funkciókat. Most limitált ideig ingyenesen lépésről-lépésre segítünk megtanítani a szoftver használatát és kedvezményes áron az EESZT műszaki csatlakozást megoldani.

SZÜKSÉGED VAN SZEMÉLYES SEGÍTSÉGRE?

jelentkezz telefonon a +36 1 701 6607-es számon vagy e-mail-en a info@cloudehr.hu e-mail címen

és megbeszéljük a támogatási lehetőségeket.

Akik már minket választottak

rehab-hungaria-logo_edited.png
Mikrodiag_logo_edited.png
New%20Project_edited.png
u%CC%81jlaki%20reumatolu%CC%88gia%20rend
labordiagnosztika_logo_75h_edited.png
GMClogoHUN (1).png
haller%20mediacal_edited.png

"Úgy gondolom, hogy a Cloudehr mára egy nagyon gyorsan és egyszerűen kezelhető, folyamatos fejlesztés alatt álló szoftver. Mindenkinek szívből ajánlom."

Dr. Tóth László 

Cloudent fogászati szoftver ügyfél

"Olyan logikusan és egyértelműen van kialakítva a kezelőfelület, hogy már első használatakor is szinte adódik magától minden. Csak kattintani kell a kívánt dologra és a következő lépések egyértelműen és világosan következnek."

Dr. Rosta Péter
 

_MG_1891.JPG

Kapcsolódj a páciensekhez

iPhone 14 Pro in deep purple color_Ez egy automatikus időpont értesítő magánrendelőnktől.

Mi a Cloudehr-nél tudjuk milyen fontos az ügyfelekkel történő kapcsolattartás. Minden üzleti vállalkozásnak az egyik legfontosabb része az ügyfél kommunikáció és a partnerek azonnali, megfelelő témában való tájékoztatása. A Cloudehr képes napi szinten automatizáltan kezelni a személyes üzeneteket.

 

A páciensek felé történő kommunikáció legegyszerűbb módja az e-mail és SMS küldés, ami közvetlenül a Cloudehr rendszeren keresztül történik. Minden érintési pont személyre szabható és automatizáltan ütemezhető, így csak tőled függ kinek és mikor megy ki az értesítő üzenet a páciensek felé.

 

Biztosak vagyunk benne, hogy a kommunikációd hatékony és egyszerű lesz a naptárbejegyzések, a visszahívási emlékeztetők vagy éppen az SMS üzenetek lévén. Ez az új innovatív funkció lehetővé teszi számodra, hogy a recepción dolgozó kollégák tényleg csak azzal foglalkozzanak, ami igazán szükséges.

Biztonságos adattárolás

A cloud-alapú szoftver minden adatot biztonságosan tárol. Naptárbejegyzések, páciensadatok, emlékeztetők, röntgenképek, ezek mind verziókezeléssel ellátva egy világszínvonalú szerverkörnyezetben rögzítésre kerülnek. Hátradőlhetsz végre a fotelbe, mert nincs kellemesebb érzés, mint az a tudat, hogy az adataid biztonságban vannak. A papírkarton eléghet, kidobhatják, módosíthatják, de egy szerveren tárolt adat csak akkor változik, ha te szeretnéd.

Ügyfélélmény

Telefonhívások, papíralapú adminisztráció, különálló naptárprogramok? A millenniumi generáció digitális érettsége messze meghaladja elképzelésünket. Haladni kell a korral és megérteni, hogy a fiatal orvosok és fiatal páciensek az érintőképernyős eszközökön szocializálódtak. Elvárják, hogy automatikus e-mail értesítést és SMS emlékeztetőket kapjanak. Számukra ez a természetes. Mi a Cloudehrnél megértettük a technológia robbanással járó kihívást és felkészültünk a változásra. A Cloudehr Orvosi Szoftver a legújabb innovatív technológiával rendelkezik, hogy kielégítse a legújabb modern elvárásokat.

Okosnaptár

A naptár kezelése soha nem volt még ilyen egyszerű!

Tapasztald meg az élményt, amellyel átláthatóan többfajta nézetben is kezelheted betegeid naptáreseményeit. Legyen szó akár csak egyszékes vagy többszékes orvosi rendelőről, a Cloudehr Orvosi Szoftverben mindenre van megoldás: napi nézet, heti nézet, orvos nézet vagy akár csapat nézet fogja biztosítani számodra a tökéletes választást. Felejtsd el végre azokat az orvosi szoftvereket, ahol sokszor kell kattintani mire egy adott funkciót elérsz. A beteg karton nézetbe ágyazott naptár megjelenítése új korszakot fog indítani az adminisztratív időd csökkentésében.

Képernyőfotó 2022-11-02 - 16.06.31.png

Zökkenőmentes

átállás

Félsz, hogy a meglévő orvosi szoftverekről nehezen lehet váltani? Ne aggódj! Az adatexport-import a korszerű technológiáknak köszönhetően ma már nagyon egyszerű.

Érthető ambuláns

megjelenítések

A Cloudehr Orvosi Szoftvert orvosok tesztelték több hónapon keresztül, így biztosítunk, hogy nem egy átlagos informatikai szoftvert fogsz kapni. Minden szakmai tartalom és vizuális megjelenítés pont ott lesz, ahol várni fogod.