A tökéletes modul több céges

rendelők számára

Partner a mindennapokban

Rögzítsd a rendelődben működő cégek mindegyikét egy Cloudent fiókba és élvezd köztük az egyszerű átjárhatóságot bármely eszközödről, extrákkal kiegészítve.

Minden egy helyen

A  Több cég modulnak köszönhetően azon rendelők, melyek több ÁNTSZ engedéllyel és céggel rendelkeznek, multi-számlázással, engedélyenként külön belépéssel és adatszolgáltatással bővíthetik alapértelmezett Cloudehr fiókjukat. 

Adatszolgáltatás egyszerűen

Legyen szó KATA-s vállalkozás és Kft, vagy két orvos közös pacientúrán történő együttes működéséről, a modul használata könnyed mindennapos használatot eredményez a fiókban. Az adatok EESZT és NAV felé történő továbbításakor a cégek közötti váltáshoz mindössze egyetlen kattintás szükséges, így több idő jut az igazán fontos dolgokra.

Számlakiállítás egy kattintással

Amellett, hogy alapértelmezett számlázási fiók állítható minden orvos felhasználóhoz és a számlakészítés egyből a leggyakrabban használt fiókból valósul meg, számos felület biztosít lehetőséget az előleg-és számlakiállításra a gyors munkavégzés elősegítéséhez, kezdve a pácienskartontól egészen a naptáron át.

Egyedi automatizált folyamatok

Az automatizációnak köszönhetően számlakészítés során a Cloudehr rendszere felismeri azt, ha történt már számlakiállítás az adott fiókból egy páciens részére, így automatikusan újra ahhoz az adott céghez rendeli a számlát, amelyhez igény esetén további kezelések is hozzáadhatóak.

2G Dental Dunaújváros

Már nagyon vártuk a Több cég modult, hogy egy fiókból irányíthassuk a rendelő működését. Rengeteg időt takarít meg és minden munkatárs számára egyszerűen megtanulható és használható a program. A legnagyobb nehézségünket oldotta meg egy szempillantás alatt.

Próbáld ki a Cloudehr orvosi szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.

ORVOSI SZOFTVER

+36 1 701 6607

A Cloudent csoport része:

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

Cloudent Kft. - Minden jog fenntartva 2020

+36 1 701 6607 - support@cloudent.hu - Budapest, Hungary

FOGÁSZATI SZOFTVER