top of page

A szuper hatékony rendelő

Orvosi szoftverrel dolgozni soha nem volt még ilyen könnyű!  A Cloudehr Orvosi Szoftverben egyszerűen és intuitívan kezelhető a teljes munkafolyamat. Könnyebb lesz megtervezned a napot, a hetet és a hónapot.

Akár 40%-kal kevesebb kartonozás!

Digitális kartonozás a jövő!
Az “egy oldalon minden” elvet követtük a szoftver tervezésekor, ami azt jelenti, hogy arra törekedtünk, hogy a kartonozás során a lehető legkevesebbet kelljen kattintani, mégis minden funkció kézre álljon és gyorsan elérhető legyen. A kartonmegjelenítésen keresztül a számlázásig.
Olyan, mintha egy papírlap lenne előtted, csak kiegészítve a digitális lehetőségek tárházával. 

 

Egy komplett vizsgálatot két kattintásból megoldani? Lehetséges! A Cloudehr Orvosi Szoftvert úgy alkottuk meg, hogy a lehető legkevesebb időt kelljen a kartonozással töltened.

És erre 100%-os garanciát is vállalunk! Ha találsz nálunk gyorsabban kartonozó szoftvert, akkor 1 évig ingyen használhatod a Cloudehr-t!

Képernyőfotó 2022-11-02 - 14.50.26.png

100% személyre szabható és átlátható 
vizsgálati lapok

Készíts teljesen személyre szabott vizsgálati lapokat. Válogass az előre feltöltött sablontárból. Töltsd fel a logód, állítsd be a rendelőd adatait.

Képernyőfotó 2022-11-02 - 14.58.32.png

Pácienskezelés mesterfokon

A Cloudehr tervező csapata felismerte azt a tényt, hogy minden rendelő és orvos egyedi és mindenki kicsit máshogy szereti vezetni a rendelőjét.
Nincs egyforma ügyfél. Ezért a szoftver minden eleme teljesen személyre szabható. A pácienskartonozásnál tetszőlegesen beállítható egyedi mezőket lehet felvenni.
Mi a kötelező mező? Mi a beviteli mezők sorrendje? Legyen plusz legördülő lista? “Oh, sajnos ezt csak a fejlesztő tudja megcsinálni!” - halljuk sokszor a választ más orvosi szoftverfejlesztőktől.
Ez már a múlté! Állítsd be magad az Orvosi Szoftvered olyanra, amire mindig is vágytál. 

Zökkenőmentes

átállás

Félsz, hogy a meglévő orvosi szoftverekről nehezen lehet váltani? Ne aggódj! Az adatexport-import a korszerű technológiáknak köszönhetően ma már nagyon egyszerű.

Gyakorlatban

tesztelt

Fontos számunkra, hogy minden ügyfélvisszajelzés után finomítsuk és tökéletesítsük a szoftvert. Biztosan ki merjük jelenteni, hogy a piacon kapható szoftverek közül a legegyszerűbben használható.

Átlátható

adattartalom

Az intuitív felületnek köszönhetően egy páciens adatfelvétele és kezelésfelvétele gyorsabb, mint ha papíralapú kartont használnál. Ebben biztosak vagyunk, mert teszteltük!

Próbáld ki a Cloudehr Orvosi Szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.

bottom of page