A szuper hatékony rendelő

Orvosi szoftverrel dolgozni soha nem volt még ilyen könnyű!  A Cloudehr Orvosi Szoftverben egyszerűen és intuitívan kezelhető a teljes munkafolyamat. Könnyebb lesz megtervezned a napot, a hetet és a hónapot.

Akár 40%-kal kevesebb kartonozás!

Digitális kartonozás a jövő! Az “egy oldalon minden” elvet követtük a szoftver tervezésekor, ami azt jelenti, hogy a kartonozás során a lehető legkevesebbet kelljen kattintani, mégis minden funkció kézre álljon és gyorsan elérhető legyen. A kartonmegjelenítésen keresztül a számlázásig. Olyan, mintha egy papírlap lenne előtted, csak kiegészítve a digitális lehetőségek tárházával. 

 

Egy komplett vizsgálatot két kattintásból megoldani? Lehetséges! A Cloudehr Orvosi Szoftvert úgy alkottuk meg, hogy a lehető legkevesebb időt kelljen a kartonozással töltened.

És erre 100%-os garanciát is vállalunk! Ha találsz nálunk gyorsabban kartonozó szoftvert, akkor 1 évig ingyen használhatod a Cloudehr-t!

Gyönyörű és átlátható 

vizsgálati lapok

Készíts teljesen személyre szabott vizsgálati lapokat. Válogass az előre feltöltött sablontárból. Töltsd fel a logód, állítsd be a rendelőd adatait.

Cloudent fogászati szoftver árajánlat készítés
Egy soros szövegmező Keresztnév Alapértelmezett Egy soros szövegmező Vezetéknév Alapértelmezett Egy soros szövegmező Email Alapértelmezett Szám Telefon Alapértelmezett Személyes adatok Új személyes adat mező

Pácienskezelés mesterfokon

A Cloudehr tervező csapata felismerte azt a tényt, hogy minden rendelő és orvos egyedi és mindenki kicsit máshogy szereti vezetni a rendelőjét. Nincs egyforma ügyfél. Ezért a szoftver minden eleme teljesen személyre szabható. A pácienskartonozásnál tetszőlegesen beállítható egyedi mezőket lehet felvenni. Mi a kötelező mező? Mi a beviteli mezők sorrendje? Legyen plusz legördülő lista? “Oh, sajnos ezt csak a fejlesztő tudja megcsinálni!” - halljuk sokszor a választ más orvosi szoftverfejlesztőktől. Ez már a múlté! Állítsd be magad az Orvosi Szoftvered olyanra, amire mindig is vágytál. 

Zökkenőmentes

átállás

Félsz, hogy a meglévő orvosi szoftverekről nehezen lehet váltani? Ne aggódj! Az adatexport-import a korszerű technológiáknak köszönhetően ma már nagyon egyszerű.

Gyakorlatban

tesztelt

Fontos számunkra, hogy minden ügyfélvisszajelzés után finomítsuk és tökéletesítsük a szoftvert. Biztosan ki merjük jelenteni, hogy a piacon kapható szoftverek közül a legegyszerűbben használható.

Átlátható

adattartalom

Az intuitív felületnek köszönhetően egy páciens adatfelvétele és kezelésfelvétele gyorsabb, mint ha papíralapú kartont használnál. Ebben biztosak vagyunk, mert teszteltük!

Próbáld ki a Cloudehr Orvosi Szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.