Kényelmes páciensmenedzmsent

Ha a Cloudehr használod nincs miért aggódnod. Gondolj úgy a Cloudehr-re, mint egy személyes asszisztensre, aki segít gördülékenyen vinni a rendelőd. Az időpontfoglalások és automatikus értesítőkön keresztül a számlázásig, mind egy átlátható folyamaton visz keresztül.

Kapcsolódj a betegeidhez

Mi a Cloudehr-nél tudjuk milyen fontos az ügyfelekkel történő kapcsolattartás. Minden üzleti vállalkozásnak az egyik legfontosabb része az ügyfél kommunikáció azonnali, megfelelő témában való tájékoztatása. A Cloudehr képes napi szinten automatizáltan kezelni a személyes üzeneteket.

 

A páciensek felé történő kommunikáció legegyszerűbb módja az e-mail és SMS küldés közvetlen a Cloudehr rendszeren keresztül történik. Minden érintési pont személyre szabható és automatizáltan ütemezhető, így csak tőled függ kinek és mikor megy ki az értesítő üzenet a páciensek felé.

 

Biztosak vagyunk benne, hogy a kommunikációd hatékony és egyszerű lesz a naptárbejegyzések, a visszahívási emlékeztetők vagy éppen az SMS üzenetek lévén. Ez az új innovatív funkció lehetővé teszi számodra, hogy a recepción dolgozó kollégák tényleg csak azzal foglalkozzanak, ami igazán szükséges.

Biztonságos adattárolás

A cloud-alapú szoftver minden adatot biztonságosan tárol. Naptárbejegyzések, páciensadatok, emlékeztetők, röntgenképek, ezek mind verziókezeléssel ellátva egy világszínvonalú szerver környezetben rögzítésre kerülnek. Hátradőlhetsz végre a fotelbe, mert nincs kellemesebb érzés, mint az a tudat, hogy az adataid biztonságban vannak. A papírkarton eléghet, kidobhatják, módosíthatják, de egy szerveren tárolt adat csak akkor változik, ha te szeretnéd.

Ügyfélélmény

Telefonhívások, papír alapú adminisztráció, különálló naptár programok? A millenniumi generáció digitális érettsége messze meghaladja elképzelésünket. Haladni kell a korral és megérteni, hogy a fiatal orvosok és fiatal páciensek az érintőképernyős eszközökön szocializálódtak. Elvárják, hogy automatikus e-mail értesítést és SMS emlékeztetőket kapjanak. Számukra ez a természetes. Mi a Cloudehr-nél megértettük a technológia robbanással járó kihívást és felkészültünk a változásra. A Cloudehr Orvosi Szoftver a legújabb innovatív technológiával rendelkezik, hogy kielégítse a legújabb modern elvárásokat.

Okosnaptár

A naptár kezelése soha nem volt még ilyen egyszerű!

 

Tapasztald meg az élményt, amellyel átláthatóan több fajta nézetben is kezelheted pácienseid naptár eseményeit. Legyen szó akár csak egy orvosi vagy több orvosos rendelőről, a Cloudehr orvosi szoftverben mindenre van megoldás: napi nézet, heti nézet, orvos nézet vagy akár csapat nézet fogja biztosítani számodra a tökéletes választást. Felejtsd el végre azokat a orvosi szoftvereket, ahol sokszor kell kattintani mire egy adott funkciót elérsz. A páciens karton nézetbe ágyazott naptár megjelenítése új korszakot fog indítani az adminisztratív időd csökkentésében.

Zökkenőmentes

átállás

Félsz, hogy a meglévő orvosi szoftverekről nehezen lehet váltani? Ne aggódj! Az adat export-import a korszerű technológiáknak köszönhetően ma már nagyon egyszerű.

Gyakorlatban

tesztelt

Fontos számunkra, hogy minden ügyfélvisszajelzés után finomítsuk és tökéletesítsük a szoftvert. Biztosan ki merjük jelenteni, hogy a piacon kapható szoftverek közül a legegyszerűbben használható.

Átlátható

adattartalom

Az intuitív felületnek köszönhetően egy páciens adatfelvétele és kezelésfelvétele gyorsabb, mint ha papíralapú kartont használnál. Ebben biztosak vagyunk, mert teszteltük!

Próbáld ki a Cloudehr orvosi szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.

ORVOSI SZOFTVER

+36 1 701 6607

A Cloudent csoport része:

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

Cloudent Kft. - Minden jog fenntartva 2020

+36 1 701 6607 - support@cloudent.hu - Budapest, Hungary

FOGÁSZATI SZOFTVER