Árbevétel növelés üzleti analitikával

Ami igazán fontossá teszi orvosi szoftveredet, azok az adatok, amiből valójában hasznos információkat tudsz kinyerni. Ezt biztosítja számodra a Cloudehr orvosi szoftver.

Minden adat egy helyen

Mondj búcsút a papíralapon történő elemzéseknek, elveszett e-mail-eknek és Exceleknek. Hagyd magad mögött a múltat és lépj a digitális valóságba!

 

A Cloudehr orvosi szoftver azokat az adatokat jeleníti meg neked, amelyekkel tudod mérni a klinika hatékonyságát, milyen az árbevétel, páciensek változása vagy éppen mik a leggyakoribb kezelések. Optimalizáld üzleti működésed és hagyd a matekot az orvosi szoftveredre! 

Szolgáltass adatokat csak lazán

A digitális világ térhódítása elérte az állami szerveket is, így a papíralapú adatszolgáltatási kötelezettség kezd megszűnni. Ismerősek ezek a kifejezések? OEP, NAV, EESZT? Biztos hallottál már róluk. Legyen szó akár egy egészségügyi pénztár által finanszírozott szolgáltatásról, vagy az adóhatóság felé történő számlák bemutatásáról, vagy az EESZT felé történő összeköttetésről, a Cloudehr orvosi szoftver képes mindegyik hivatalos szerv felé egyszerűen adatokat szolgáltatni. Csak néhány kattintás és már kész is vagy.

Próbáld ki a Cloudehr orvosi szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.

Zökkenőmentes

átállás

Félsz, hogy a meglévő orvosi szoftverekről nehezen lehet váltani? Ne aggódj! Az adat export-import a korszerű technológiáknak köszönhetően ma már nagyon egyszerű.

Gyakorlatban

tesztelt

Fontos számunkra, hogy minden ügyfélvisszajelzés után finomítsuk és tökéletesítsük a szoftvert. Biztosan ki merjük jelenteni, hogy a piacon kapható szoftverek közül a legegyszerűbben használható.

Átlátható

adattartalom

Az intuitív felületnek köszönhetően egy páciens adatfelvétele és kezelésfelvétele gyorsabb, mint ha papíralapú kartont használnál. Ebben biztosak vagyunk, mert teszteltük!

ORVOSI SZOFTVER

+36 1 701 6607

A Cloudent csoport része:

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

Cloudent Kft. - Minden jog fenntartva 2020

+36 1 701 6607 - support@cloudent.hu - Budapest, Hungary

FOGÁSZATI SZOFTVER