top of page

Árbevétel-növelés üzleti analitikával

Ami igazán fontossá teszi orvosi szoftveredet, azok az adatok, amiből valójában hasznos információkat tudsz kinyerni. Ezt biztosítja számodra a Cloudehr Orvosi Szoftver.

Minden adat egy helyen

Mondj búcsút a papíralapon történő elemzéseknek, elveszett e-mail-eknek és Exceleknek. Hagyd magad mögött a múltat és lépj a digitális valóságba!

 

A Cloudehr Orvosi Szoftver azokat az adatokat jeleníti meg neked, amelyekkel tudod mérni a klinika hatékonyságát, milyen az árbevétel, páciensek változása vagy éppen mik a leggyakoribb kezelések. Optimalizáld üzleti működésed és hagyd a matekot az orvosi szoftveredre! 

Cloudent EESZT akkreditált fogszati szoftver

Szolgáltass adatokat egyszerűen

A digitális világ térhódítása elérte az állami szerveket is, így a papíralapú adatszolgáltatási kötelezettség kezd megszűnni. Ismerősek ezek a kifejezések? OKFŐ, NAV, EESZT? Biztos hallottál már róluk. Legyen szó akár egy egészségügyi pénztár által finanszírozott szolgáltatásról, vagy az adóhatóság felé történő számlák bemutatásáról, vagy az EESZT felé történő összeköttetésről, a Cloudehr Orvosi Szoftver képes mindegyik hivatalos szerv felé egyszerűen adatokat szolgáltatni. Csak néhány kattintás és már kész is vagy.

Próbáld ki a Cloudehr Orvosi Szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.

Zökkenőmentes

átállás

Félsz, hogy a meglévő orvosi szoftverekről nehezen lehet váltani? Ne aggódj! Az adatexport-import a korszerű technológiáknak köszönhetően ma már nagyon egyszerű.

Gyakorlatban

tesztelt

Fontos számunkra, hogy minden ügyfélvisszajelzés után finomítsuk és tökéletesítsük a szoftvert. Biztosan ki merjük jelenteni, hogy a piacon kapható szoftverek közül a legegyszerűbben használható.

Átlátható

adattartalom

Az intuitív felületnek köszönhetően egy páciens adatfelvétele és kezelésfelvétele gyorsabb, mint ha papíralapú kartont használnál. Ebben biztosak vagyunk, mert teszteltük!

bottom of page