Árbevétel-növelés üzleti analitikával

Ami igazán fontossá teszi orvosi szoftveredet, azok az adatok, amiből valójában hasznos információkat tudsz kinyerni. Ezt biztosítja számodra a Cloudehr Orvosi Szoftver.

Minden adat egy helyen

Mondj búcsút a papíralapon történő elemzéseknek, elveszett e-mail-eknek és Exceleknek. Hagyd magad mögött a múltat és lépj a digitális valóságba!

 

A Cloudehr Orvosi Szoftver azokat az adatokat jeleníti meg neked, amelyekkel tudod mérni a klinika hatékonyságát, milyen az árbevétel, páciensek változása vagy éppen mik a leggyakoribb kezelések. Optimalizáld üzleti működésed és hagyd a matekot az orvosi szoftveredre! 

Cloudent fogászati szoftver riportok Múlt hónap Bevétel Páciensek Lemondások Leggyakoribb kezelések Összes bevétel Átlagos napi bevétel 720.000 HUF 58.000 HUF Újonnan regisztrált páciensek Meglévő páciensek 38 87 Nem jött el Kezelés típus Egység Bevétel Injekció Fogkorona (MK) Új időpontot kért Összes páciens Napi átlag páciens 125 12 15% 65 36 45 000 Ft 12% 12% 6% 23% 16% 2 600 000 Ft 75% 100k sep 7 sep 8 sep 9 sep 10 sep 11 sep 12 sep 13 sep 14 200k 300k 400k 500k Az előző hónappal összehasonlítva Statisztikák
Cloudent EESZT akkreditált fogszati szoftver

Szolgáltass adatokat csak lazán

A digitális világ térhódítása elérte az állami szerveket is, így a papíralapú adatszolgáltatási kötelezettség kezd megszűnni. Ismerősek ezek a kifejezések? OEP, NAV, EESZT? Biztos hallottál már róluk. Legyen szó akár egy egészségügyi pénztár által finanszírozott szolgáltatásról, vagy az adóhatóság felé történő számlák bemutatásáról, vagy az EESZT felé történő összeköttetésről, a Cloudehr Orvosi Szoftver képes mindegyik hivatalos szerv felé egyszerűen adatokat szolgáltatni. Csak néhány kattintás és már kész is vagy.

Próbáld ki a Cloudehr Orvosi Szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.

Zökkenőmentes

átállás

Félsz, hogy a meglévő orvosi szoftverekről nehezen lehet váltani? Ne aggódj! Az adatexport-import a korszerű technológiáknak köszönhetően ma már nagyon egyszerű.

Gyakorlatban

tesztelt

Fontos számunkra, hogy minden ügyfélvisszajelzés után finomítsuk és tökéletesítsük a szoftvert. Biztosan ki merjük jelenteni, hogy a piacon kapható szoftverek közül a legegyszerűbben használható.

Átlátható

adattartalom

Az intuitív felületnek köszönhetően egy páciens adatfelvétele és kezelésfelvétele gyorsabb, mint ha papíralapú kartont használnál. Ebben biztosak vagyunk, mert teszteltük!