top of page

Dr. Nagy Éva

Dr. Nagy Éva bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos mesél a rendelője mindennapjairól, illetve tapasztalatairól a Cloudehr Orvosi Szoftverrel kapcsolatban. 

Ügyfélprofil 

  • Rendelő neve: Dekorvita Kft. 
 
  • Tulajdonosa: Dr. Nagy Éva
 
  • Típusa: Magánrendelés
 
  • Előző kartonozási forma: Papíralapú

A Cloudehr Orvosi Szoftver egy sokkal rugalmasabb betegellátást eredményez számomra.

Dr. Nagy Éva 

circle-cropped (2).png

 

Milyennek találod ügyfélszolgálatunk és értékesítési csapatunk reakcióidejét? Mennyi időbe telik egy esetleges kérdés megválaszolása és megoldása?

Én a szoftverhasználat legelején kaptam a legtöbb segítséget, ami rendkívül gyors, effektív és frappáns volt. Az idő múlásával pedig egyre kevesebb segítségre van szükségük a felhasználóknak.

Véleményed szerint minek köszönheti a Cloudehr azt a tényt, hogy jelenleg Magyarország egyik legkedveltebb szoftverévé nőtte ki magát? 

Két dolognak köszönheti a Cloudehr ezt a szerepet: Az egyik az, hogy felhasználóbarát a szoftver, másrészről pedig agilis, professzionális és kitartó az értékesítők munkája.

 

Honnan értesülsz az új funkciók megjelenéséről? Mennyire egyszerű, vagy éppen esetleg kihívás ezek átültetése a gyakorlatba?

Hírlevelekből értesülök az újdonságokról, illetve megnézem a prezentációkat. Abszolút jól követhető minden lépés. Ha esetleg problémám, vagy kérdésem van, akkor segítséget kérek és villámgyorsan kapok is a cégtől.

Mit tanácsolnál azoknak, akik félnek belevágni az online átállásba? Szerinted mennyire szükséges az informatikai tudás a szoftver kezeléséhez?

Véleményem szerint a legfontosabb a hozzáálláson változtatni! Informatikai tudás egyáltalán nem szükséges, csak akarni kell és befogadni az új dolgokat! Megfelelő segítség után elsajátítható és napi rutinná válik.

Zökkenőmentes

átállás

Félsz, hogy a meglévő orvosi szoftverekről nehezen lehet váltani? Ne aggódj! Az adatexport-import a korszerű technológiáknak köszönhetően ma már nagyon egyszerű.

Gyakorlatban

tesztelt

Fontos számunkra, hogy minden ügyfélvisszajelzés után finomítsuk és tökéletesítsük a szoftvert. Biztosan ki merjük jelenteni, hogy a piacon kapható szoftverek közül a legegyszerűbben használható.

Átlátható

adattartalom

Az intuitív felületnek köszönhetően egy páciens adatfelvétele és kezelésfelvétele gyorsabb, mint ha papíralapú kartont használnál. Ebben biztosak vagyunk, mert teszteltük!

Próbáld ki a Cloudehr Orvosi Szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.

bottom of page