top of page

Csomagárak
részletes összehasonlítása

Képernyőfotó 2024-01-12 - 10.34.06.png

Havi szintű előfizetésre CSAK bankkártyával van lehetőség. Féléves előfizetésre CSAK átutalással van lehetőség.

Éves és kétéves előfizetésre bankkártyával ÉS átutalással is van lehetőség.

Vállalati csomagunkkal kapcsolatban, egyedi ajánlatért keress minket alábbi elérhetőségeinken:

info@cloudehr.hu, +36 1 701 6607

**A havi kedvezményes csomagárak éves és kétéves előfizetés esetén értendőek, amely előfizetést egyösszegben, egy vagy két évre előre kell kifizetni a kedvezményes díj alapján számítva. Pontos tájékoztatásért és árajánlatért kérjük keresse fel Ügyfélszolgálatunkat!

Csomagok tartalmának
részletes összehasonlítása

Képernyőfotó 2024-04-25 - 13.35.53.png
Képernyőfotó 2024-04-25 - 13.36.27.png
Képernyőfotó 2024-04-25 - 13.36.45.png

**A havi kedvezményes csomagárak éves előfizetés esetén értendőek, amely előfizetést egyösszegben, egy évre előre kell kifizetni a kedvezményes díj alapján számítva. Pontos tájékoztatásért és árajánlatért kérjük keresse fel Ügyfélszolgálatunkat!

Árazással kapcsolatos kérdések?

Mi történik, ha lejár a 14 napos próbaidőszak?

A opció: Amennyiben továbbra is szeretnéd használni a Cloudehr szoftvert a saját rendelőddel, csupán be kell állítanod a havi fizetéshez szükséges bankkártyaadatokat az előfizetési beállítások menüpontnál és a Cloudehr havonta automatikusan levonja az összeget a bankkártyádról. Tehát, amennyiben a STARTER csomagot választottad, úgy havonta 5.990 Ft + ÁFA lesz kiszámlázva.

 

B opció: Ha meggondoltad magad, és nem szeretnéd használni, akkor nincs semmi teendőd. A fiókod automatikusan fel lesz függesztve 14 nap után. Adataid mindig titkosított csatornán mennek keresztül, így csakis te férsz hozzájuk egyedül. Amennyiben szeretnéd teljesen törölni a hozzánk felvitt adatokat, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon keresztül és elindítjuk az ehhez szükséges folyamatot.

Van hűségidő?

Online szerződéskötés történik, a szoftver használatától és a díjak megfizetését követően. Mivel a szerződésünkben nincsenek hűségidők, így a jogszabályoknak megfelelően elegendő az online szerződés. A Cloudent egy havi elszámolás alapú szolgáltatás, amit bármikor lemondhatsz. 
Bővebb információkért az általános szerződési feltételeket a szoftveren belül a “Beállítások” - ”ÁSZF” menüpontban, illetve weboldalunkon találod.

Megfelel-e a Cloudehr Orvosi Szoftver az EESZT (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér) csatlakozási feltételeknek?

A Cloudehr Orvosi Szoftver a Cloudent Fogászati Szoftver magánorvosi rendszere, amely az EESZT akkreditálást megszerezte. Minden ehhez szükséges fejlesztés és funkció rendelkezésére áll a klinikáknak. Így meglévő és újonnan regisztrált ügyfeleink teljes mértékben meg tudnak felelni az EESZT által előírt követelményeknek.

 

Próbáld ki a Cloudehr Orvosi Szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.

Kerdesek
bottom of page