Cloudehr Orvosi Szoftver árak

Képernyőfotó 2022-10-11 - 16.12.47.png
Képernyőfotó 2022-10-11 - 16.13.33.png
Képernyőfotó 2022-10-11 - 16.14.36.png

*A fenti árak minden esetben nettó árak.

**A havi kedvezményes csomagárak éves előfizetés esetén értendőek, amely előfizetést egyösszegben, egy évre előre kell kifizetni a kedvezményes díj alapján számítva. Pontos tájékoztatásért és árajánlatért kérjük keresse fel Ügyfélszolgálatunkat!

Árazással kapcsolatos kérdések?

Mi történik, ha lejár a 14 napos próbaidőszak?

A opció: Amennyiben továbbra is szeretnéd használni a Cloudehr szoftvert a saját rendelőddel, csupán be kell állítanod a havi fizetéshez szükséges bankkártyaadatokat az előfizetési beállítások menüpontnál és a Cloudehr havonta automatikusan levonja az összeget a bankkártyádról. Tehát, amennyiben a STARTER csomagot választottad, úgy havonta 5.990 Ft + ÁFA lesz kiszámlázva.

 

B opció: Ha meggondoltad magad, és nem szeretnéd használni, akkor nincs semmi teendőd. A fiókod automatikusan fel lesz függesztve 14 nap után. Adataid mindig titkosított csatornán mennek keresztül, így csakis te férsz hozzájuk egyedül. Amennyiben szeretnéd teljesen törölni a hozzánk felvitt adatokat, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon keresztül és elindítjuk az ehhez szükséges folyamatot.

Van hűségidő?

Online szerződéskötés történik, a szoftver használatától és a díjak megfizetését követően. Mivel a szerződésünkben nincsenek hűségidők, így a jogszabályoknak megfelelően elegendő az online szerződés. A Cloudent egy havi elszámolás alapú szolgáltatás, amit bármikor lemondhatsz. 
Bővebb információkért az általános szerződési feltételeket a szoftveren belül a “Beállítások” - ”ÁSZF” menüpontban, illetve weboldalunkon találod.

Megfelel-e a Cloudehr Orvosi Szoftver az EESZT (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér) csatlakozási feltételeknek?

A Cloudehr Orvosi Szoftver a Cloudent Fogászati Szoftver magánorvosi rendszere, amely az EESZT akkreditálást megszerezte. Minden ehhez szükséges fejlesztés és funkció rendelkezésére áll a klinikáknak. Így meglévő és újonnan regisztrált ügyfeleink teljes mértékben meg tudnak felelni az EESZT által előírt követelményeknek.

 

Próbáld ki a Cloudehr Orvosi Szoftvert

Kezdd el használni, a regisztráció csak pár másodperc. Nincs telepítési költség. 14 napig ingyen kipróbálhatod.