Egyszerű kartonozás.

Mindenkinek.

Rögzítsd páciensed állapotát vagy kezeléseit másodpercek alatt. Kartonozás közben elég csak egy pillantást vetned a röntgenekre, képekre vagy kezelési tervekre, mivel minden szükséges információ mindig a rendelkezésedre áll. 

cloudent fogászati szoftve páciens karton
 
cloudent fogászati szoftver
cloudent fogorvosi szoftver naptár

Újragondolt naptár.

Fogorvosoknak.

Milyen lenne, ha egyszerre látnád a napi beosztásod és közben az aktuális páciens kartonját is megnyitva? A Cloudent fogászati szoftverben az adott napra berendelt pácienseknél a naptárodon belül könnyedén kartonozhatsz. Így számtalan kattintást, töltési és navigálási időt spórolsz meg minden nap. Csinálj többet kevesebbel.

Dolgozz bárhonnan.

Bármilyen készüléken.

A Cloudent minden képernyőmérethez tökéletesen illeszkedik a legkisebb okostelefontól egy óriási fali kijelzőig is. Ez azt jelenti, hogy ellenőrizheted a napi beosztásod a telefonodról, készíthetsz és tölthetsz fel képeket iPad vagy tablet készülékkel, valamint kartonozhatsz a rendes asztali számítógépeden is.

cloudent fogászati szoftver mobilról is

Számlázás.

Egy kattintással.

Minden kezelés befejezésekor lehetőséged van arra, hogy azonnal, egy kattintással számlát is kiállíts a páciens számára az adott kezelésről. A lehetőség arra is megvan, hogy ha több kezelést szeretnél egybe számlázni később. Az irányítás a kezedben van, így mindig személyre szabott döntést hozhatsz.

cloudent fogászati szoftver számlázás
cloudent fogászati szoftver kezelési terv

Győnyörű és érthető

kezelési tervek.

Készíts könnyen átlátható kezelési terveket pácienseidnek a szükséges kezelésekről. A Cloudent fogászati szoftverrel egyszerűen kinyomtathatod vagy elküldheted emailen, hogy pácienseid hozzáférhessenek akár otthonról és megismerhessék az eljárást.  

Cloudent fogászati szoftver karton aktivitás

Átlátható páciens karton

és fog történet.

A neve: Aktivitás. Egy egyszerű, görgethető idővonalon könnyedén megtekintheted vagy szűrhetsz az összes olyan tevékenység között, amelyet te és a csapatod felvitt a pácienshez a státuszairól és kezeléseiről. Rögzíthetsz jegyzeteket csapattagjaid nevével, akik akár emailes értesítést is kaphatnak erről. Így semmilyen információ nem veszik el.

Titkosított és biztonságos adattárolás. Mindig.

Könnyen ellenőrizhető és korlátozható minden hozzáférés a saját Cloudentes fogászati rendelőd szoftveréhez. Minden adat SSL/HTTPS titkosított kapcsolaton keresztül megy. Ez ugyan az a technológia, amilyet a bankok használnak. Ráadásul mindig minden adatról készítünk titkosított biztonsági másolatot is, így azok biztonságban vannak, még akár egy UFO invázió esetén is.

biztonságos fogorvosi szoftver cloudent

Egyszerű fogászati praxis menedzsment szoftver. 

Próbáld ki a Cloudentet most ingyen!

Kezd el használni másodpercek alatt. Nincs beállítási költség. 30 napig ingyenes.