top of page

Bővíthető jogosultsági körök a Cloudehr Orvosi Szoftverben

Frissítve: 2021. jún. 10.

Kijelenthetjük, ahogy szinte kivétel nélkül minden szakterületen, úgy az orvosi szektorban is az egyik, ha nem a legfontosabb cél a komfortos, gyors és hatékony munkavégzés. A korábbi papíralapú kartonozás korát leváltó online szoftverhasználat már önmagában mérföldekkel nagyobb segítség a rendelők számára, a bennük rejlő lehetőségeknek pedig csak a képzelet szabhat határt.


Éppen a fent említett szempontok és a Cloudehr Orvosi Szoftveren belüli páciensmenedzsment kedvéért debütált egy újabb kényelmi funkció, amely segítségével:

  • Kezelőorvos(ok)

  • Kontakt tulajdonos

állítható be igény szerint minden egyes pácienskartonban.


Mikor lehet hasznos ez a funkció a rendelők számára?
  • Ha egyszerre több tevékenységi kör működik a rendelőben

  • Ha a pácienseket több orvos is kezeli


Hol található a beállítási felület?

1. A beállítás felülete a Cloudehr Orvosi Szoftveren belül az adott páciens kartonjába, majd az “Adatok megtekintése és szerkesztése” gombra kattintva található.


A jogosultságokat a pácienskartonban, az "Adatok megtekintése és szerkesztése" gombra kattintva lehetséges beállítani.

2. Az itt megnyílt személyes adatok között legörgetve található a “Kezelőorvos(ok)”

menüpont. A szoftverben rögzített orvosok számától függően a legördülő sávra kattintva limit nélkül kiválasztható bármely személy, aki a páciens kezelőorvosa.

3. A kartonozást tovább egyszerűsíti a kontakt tulajdonos megadása is, ahol egyetlen

személy kiválasztása lehetséges. A pipa megléte, majd a mentést követően nincs egyéb teendő, a beállítás pedig természetesen ugyanitt, bármikor módosítható.


A Cloudehr Orvosi Szoftverben megadható kezelőorvos, illetve kontakt tulajdonos jogosultság.
  • Az említett beállítás Cloudehr Advanced csomagtól elérhető. Részletes csomagajánlatainkról bővebben tájékozódhatsz weboldalunkon.


TIPP: Amennyiben új orvos kollégát szeretnél felvenni Cloudehr fiókodba, nézd meg erről szóló cikkünket. Ne feledd, hogy a felhasználót az EESZT Portál felületén is aktiválni kell!


További hasznos információért látogass el Youtube, illetve Tudástár oldalunkra, kérdés esetén pedig fordulj hozzánk a info@cloudehr.hu e-mail címen keresztül.


24 megtekintés0 hozzászólás

コメント


bottom of page