top of page

miniHIS vs Cloudehr

Frissítve: 2021. jún. 10.


Épp azon gondolkozol, hogy belekezdesz egy szoftverváltásba, mert valami sokkal egyszerűbbre vágysz? Ha MiniHIS-ről Cloudehr-re tennéd le a voksod, most ebben a bejegyzésben szeretnénk megmutatni, hogy miért is érdemes ezt meglépned.


Összeszedtünk jó néhány olyan indokot, amiért érdemes lehet hátrahagyni a MiniHIS bonyolult világát. Az a célunk, hogy egy komplett képet kapj a két szoftver közötti különbségekről. Lesz szó jellemzőkről, időtakarékos kartonozásról, ügyfélélményről.


Bár akadnak hasonlóságok, azonban mi a Cloudehr-nél a leglényegesebb funkcionalitásokat tettük mindenki számára elérhetőbbé a dolgos mindennapokra.

1. A Cloudehr használata magától értetődőbb mint a MiniHIS-é.


A digitalizáció folyamatosan hódítja életünk minden területét, amely az orvoslás világában is létfontosságúvá vált. Ugyan a szóban forgó szoftverek mindegyike felhő alapú, bármilyen eszközről elérhető, EESZT kompatibilis, és eRecept is kiállítható, azonban mi a Cloudehr-nél nem elégedtünk meg ennyivel. Minden modult annyira felhasználóbaráttá igyekeztünk megalkotni, amennyire csak lehet.


Egy olyan folyamatosan fejlődő és letisztult, de közben modern platformról beszélünk, ahol tényleg pár kattintással letudod a kötelező adminisztrációt és még több időd jut pácienseidre. Akad néhány tényező, ami mellett kár lenne elmenni. Mutatjuk miért:


2. Cloudehr: A lehetőségek tárháza – Fókuszban a pácienskarton

Azon felül, hogy alapjaiban véve a Cloudehr egy könnyebben kezelhető szoftver, mint a miniHIS, van egy kicsit sem elhanyagolható ütőkártyánk. Ez nem más mint, a személyreszabhatóság. Legyen szó bármilyen orvosi területről, biztosíthatunk afelől, hogy meg fogod találni számításaidat akár magánvállalkozásról beszélünk vagy komplexebb klinikáról:


Rendelkezésedre áll, hogy te magad szabd testre a következőket akár általad megadott fej-és láblécekkel, szöveggel, táblázatokkal kiegészítve, bármikor utólagosan szerkesztve:

  • Egyedi tetszés szerint előre létrehozott vizsgálati lapok BNO keresővel

  • Terápiás listák

  • Beavatkozások általad megadott kezelési csoportok alapján

  • Ambuláns lapok

  • Jegyzetek

Ezek nyomtatása, letöltése, továbbítása a páciensnek, számla kiállítása vagy éppen adott esetben törlése egy gombnyomásba telnek.


Pácienseid aktivitásába ezek mind bekerülnek, így lejjebb görgetve könnyen visszakereshető bármilyen adat vagy információ. A kartonokhoz szabadon csatolhatsz röntgenfelvételeket, fotókat vagy akár dokumentumokat, így biztos lehetsz benne, hogy szem előtt vannak a lényeges dolgok.


Csatolj könnyedén páciensed kartonjához röntgenfelvételt, fotót vagy dokumentumot, ennek eredményeképp minden szem elé kerül és te is a maximumot nyújthatod.

Vegyél fel státuszt érkező páciensedről, mely szintén bekerül történetébe, s grafikailag is jelzést ad számodra.


3. Minden egy helyen


Sok olyan tevékenységet végzünk munkánk során melyek elengedhetetlenek a mai világban. Ahhoz, hogy még gördülékenyebb legyen a dolgod, ne kelljen ide-oda kattintgatni, a Cloudehr-nél gondoltunk néhány hasznos funkcionalitásra:


Használhatod számlázóként a szoftvert, s egyúttal eSzámláidat is innen kezelheted

Gondoltunk automatizált sms és e-mail üzenetek kiküldésének lehetőségére is, mellyel sokkal közelebb tudhatod pácienseidet marketing szempontból


4. Kiemelkedő ügyfélszolgálat


Előfordulhat, hogy szükséged van egy segítő kézre. Meggyőződésünk, hogy ügyfeleink kényelme és elégedettsége az első. Elkötelezett support csapatunk, amire bármikor számíthatsz képes a legkomplexebb feladatokat is megoldani a kis egyszemélyes magánrendelőtől kezdve a komplex több orvosból álló klinikáig.


Tapasztald meg milyen egy szuper egyszerű, közben innovatív szoftverrel az élet!


Amennyiben további segítségre van szükséged, keress minket bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:


e-mail: info@cloudehr.hu

telefonszám: +36 1 701 6607

Comments


bottom of page