top of page

DokiRex vs Cloudehr

Frissítve: 2021. máj. 30.

Szokásunkhoz hűen elérkeztünk következő összehasonlításunkhoz. Ezúttal a DokiRex és Cloudehr magánorvosi szoftverek közti különbségekről fogunk szót ejteni. Hasznos lehet számodra ez a bejegyzés, amennyiben épp orvosi szoftvert keresel, vagy váltanál a már meglévőről. Célunk, hogy kitérjünk a látszólag apróbb részletekre is és elkalauzoljunk ebben az új digitális világban, ahol az orvoslást is nagy mértékben érintette az átállás a papíralapú kartonozás megszokása után. Az élet minden területét felölelő modern technika megjelenésével nem meglepő, hogy számos időmegtakarítást ígérő, az orvosok számára elérhető szoftver található.


Az említett két szoftver magán egészségügyi szolgáltatók részére készült. Felhőalapúak, bárhonnan, bármilyen eszközről elérhetőek, akár telefonról, táblagépről egyaránt. Emellett EESZT által akkreditáltak jóváhagyottak.



Csomagkonstrukciók


Első pontban térjünk is rá a legérzékenyebb pontra, ami egy szoftvernél felmerülhet. Ez nem más, mint az árazás. A Cloudehr csapata arra törekszik, hogy mindent egyértelműsítsen, beleértve az árazás kommunikációját is, kerülve a rejtett költségeket. A honlapra rátérve egyértelműen felmérhető három darab csomag ára, melyek különböző lehetőségeket és plusz modulokat tartalmaznak, természetesen egyenes arányosságban az árak növekedésével. Ezen felül egy olyan szabadságot is kezedbe adunk, hogy nincs hűségidő, csomagodat bármikor módosíthatod, szüneteltetheted, vagy ha úgy adódik, akkor megszüntetheted. Az alapcsomag teljes mértékben alkalmas arra, hogy kielégítse egy kisebb rendelő minden igényét, a legszükségesebb funkcionalitások megtalálhatóak benne. A DokiRex csapata felkínál egy ingyenes verziót, amennyiben csak páciensek felvétele, módosítása, keresése és hagyományos recept írása a cél. Ezen felül árkalkulációval szolgálnak, amit e-mail cím megadása után tehetsz meg. Kifejezetten komplett csomagokat nem kínálnak, mindenki maga rakhatja össze a különböző modulokat, amire szüksége lehet, de az árazásban egyértelműen érzékelhető különbség.


Próbaverzió


A Cloudehr 14 napos ingyenes próbaidőszakot kínál ügyfeleinek. Privilégium ezen felül, hogy az ez idő alatt végzett bejegyzések, pácienskartonok és minden ami ahhoz tartozik, a két hét lejárta után sem veszik el, tovább él a már előfizetett verzióban is.


A DokiRex 30 napos próbaidőszakkal szolgál, arról azonban, hogy az elvégzett módosítások megmaradnak-e, nincs információnk.


Megjelenés és funkciók


Fókuszban a kényelmes páciensmenedzsment. A Cloudehr-t úgy képzeld el, mint egy személyes asszisztens, aki segít gördülékenyen menedzselni a mindennapos teendőidet. Az időpontfoglalásoktól, automatikus értesítőktől, ambuláns lap, eRecept kiállításától kezdve, a számlázásig mind egy átlátható folyamaton keresztül kísér végig, ahol a lehető legkevesebbet kell kattintgatni.

Egy olyan intuitív és modern felülettel találkozol, ahol minden kézre áll és gyorsan elérhető az összes funkció, ráadásul a lehető legkevesebb időt kell kartonozással töltened. Annyira logikusan lett megalkotva a kezelőfelület, hogy szinte minden magától értetődő. Tudjuk, hogy minden rendelő és orvos igénye egyedi, így a szoftver minden szeglete személyre szabható, kiélezve ez a pácienskartonra és az azon belül kiállítható dokumentumokra. A két szoftver szinte azonos funkciókat kínál. A DokiRex felületén történő navigáció sokszor nem magától értetődő, így a praktikum egyértelműen a Cloudehr javára írható.


Összegzés


Amennyiben szoftver választás előtt állsz, mindenképpen javasoljuk, hogy próbálj ki minél több programot, hogy reális képet kapj a piacon kapható lehetőségekről. Ha szívesen kipróbálnád, vagy csak informálódnál a Cloudehr Orvosi Szoftverről, akkor a következő linkek a segítségedre lesznek. Bemutatkozó videónk és hasznos leírásaink szintén az alábbi linkekre kattintva érhetőek el:


https://www.youtube.com/watch?v=mzeYHYU9Hag

https://www.orvosi-szoftver.hu/eeszt-akkreditalt-orvosi-szoftverek

A Cloudehr EESZT kompatibilis akkreditált szoftver. 14 napos ingyenes próbaidőszak alatt lehetőséged van tesztelni a funkciókat itt:

EESZT bekötés megrendelése a következő linkre kattintva érhető el:


A Cloudehr dedikált fejlesztői csapattal és ügyfélszolgálati munkatársakkal bír, akik minden nap azon dolgoznak, hogy gördülékenyen végezhesd feladataidat.

Amennyiben felmerült bármi kérdésed, keress minket bizalommal minden hétköznap 9-17 óráig a +36 1 701 66 07-es telefonszámon, vagy e-mailben az info@cloudehr.hu e-mail címen.

Tapasztald meg milyen egy szuper egyszerű, közben innovatív szoftverrel az élet!

167 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page