top of page

Marketing tippek, amivel növelheted rendelőd hatékonyságát

Frissítve: 2021. jún. 10.

Tudtad, hogy akár 50%-kal növelheted rendelőd profitját, hatékonyságát és ügyfeleid elégedettségét, amennyiben kihasználsz néhány funkciót a Cloudehr Orvosi Szoftverben?

Statisztikáink szerint azon ügyfeleink, akik használják marketing tevékenységekre is orvosi szoftverüket, sokkal ragaszkodóbb és elégedettebb pácienseket tudhatnak maguk mellett nap mint nap, akik ebből kifolyólag hűen visszajárnak hozzájuk.


Mit szólnál, ha lenne egy olyan lehetőség, amivel kialakíthatnád pácienseiddel az említett kapcsolatot anélkül, hogy komoly erőfeszítést és pénzösszeget fordítanál rá, sőt, még a szoftverből sem kellene kilépned?


Az alábbi blogcikkben egy hasznos témát fogunk érinteni, ami nem más, mint a Cloudehr Orvosi Szoftver adta marketing automatizációs folyamatok és azok alkalmazása a mindennapokban. A marketing igénybevétele orvosok számára is kifejezetten célszerű és bizonyítottan eredményes, ugyanis az a legjobb eszköz arra, hogy különös informatikai tudás nélkül is fellendüljön rendelőd élete és nagyobb bevételt generálj.

A következő funkciókkal megkönnyítheted a pácienseid felé történő kommunikációt, illetve éreztetheted azt, hogy törődsz velük, ezzel fokozva elkötelezettségük és lojalitásuk mértékét. Egy olyan előnyt adunk kezedbe, amit kár lenne kihagyni.


Az következő tevékenységekkel teheted eredményesebbé rendelőd marketingjének működését egyenesen a Cloudehr fiókodból:



1.) E-mail értesítések


Időpontfoglalás-visszaigazoló e-mail:

Lehetőséged van arra, hogy a pácienseiddel való időpont-egyeztetést követően emlékeztesd őket a megbeszélt terminusról a Cloudehr-en keresztül, amit e-mail formájában kapnak meg. Igény szerint személyre szóló üzenetet is adhatsz hozzá, módosíthatod tárgyát, ennek eredményeképp pácienseid sokkal jobban nyomon tudják követni soron következő időpontjukat.


Időpont-emlékeztető e-mail:


Az időpont-emlékeztető e-mail funkció lényege, hogy egy automatikus üzenettel kapjanak pácienseid emlékeztetőt aktuális időpontjukról, aminek esetében be tudod állítani, hogy egy, kettő, vagy három nappal az időpont előtt küldjön értesítést a szoftver. Te magad nevezheted át az e-mail tárgyát, illetve személyre szabott üzenettel is kiegészítheted.


Számlaértesítő e-mail:


A számlaértesítő e-mail arra szolgál, hogy bekapcsolásával rendelőd nevében kényelmesen értesítheted pácienseidet újonnan kiállított számlájukról egy automatikus üzenet formájában. Az e-mail tartalma, többek között tárgya és pontos tartalma teljes mértékben személyre szabható és bármikor utólagosan szerkeszthető a rendelő igényei szerint. Továbbá kézbesítést követően a páciens egy kattintással letöltheti az adott számlát.



2.) SMS értesítések


Időpont-emlékeztető SMS:


A fent említett beállításokon kívül automatizált SMS-ekkel is színesítheted a pácienseiddel való kapcsolattartást. Az SMS értesítők ugyanúgy automatikusan kerülnek kiküldésre, mint a fent említett e-mailek. Általánosságba véve az SMS-ekről elmondható, hogy a fiatalabb generáció megszólítására egy hatékonyabb eszköz lehet, ugyanis jelentős időt töltenek telefonhasználattal.

Az SMS-eket az e-mail értesítőkhöz hasonlóan páciensenként lehet ki- és bekapcsolni.



3.) Automatizált visszahívás


Az automatizált visszahívás egy összetettebb, viszont annál hasznosabb lehetőség marketing szempontból, ugyanis ezzel a funkcióval egyetlen kattintással tudod pácienseidet emlékeztetni, hogy aktuális lenne egy adott időpontjuk, például egy aktuális féléves kontrollvizsgálat, vagy egy korábban felvett kezelés gyógyulási ideje alapján. A funkció bekapcsolását követően a páciensek automatikusan értesítést kapnak egy általad írt üzenet formájában, aminek felületén akár kedvezményre jogosító kuponkódot is elhelyezhetsz.



Amennyiben szeretnéd növelni rendelőd marketing automatizációs folyamatainak hatékonyságát, próbáld ki az említett funkciókat, vagy próbáld ki szoftverünket ingyenesen 14 napig és kérdés esetén keresd bizalommal Support csapatunkat a +36 1 701 6607-es telefonszámon, vagy az info@cloudehr.hu e-mail címen.


72 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page