top of page

Újdonságok az októberi fejlesztésben


Örömmel jelentjük, hogy újabb funkciókat élesítettünk ki a Cloudehr Orvosi Szoftverben, amelyek hatékonyabbá és gyorsabbá teszik a mindennapos működést.


1. E-mail cím alapján páciens keresése


Mostantól lehetőség nyílik már e-mail cím alapján is keresni a páciensek között. Ehhez nem kell mást tenni, csak a fenti kereső mezőbe beírni az e-mail címet:


2. Számlák tömeges letöltése


Nagy öröm számunkra, hogy egyre többen használják a szoftver számlázó funkcióját. Praktikus, gyors, könnyű dolgozni benne. A legnagyobb előnye, hogy a kezelések, páciensek adatai mind egy helyen vannak, így a számlakiállítás tényleg nagyon egyszerű. Nem kell külön átvinni az adatokat egy másik számlázó programba.


A számlákat letölteni eddig is lehetett egyenként, illetve biztosítottunk NAV export lehetőséget, azonban mostantól már van opció arra is, hogy tömegesen letöltsük a számlákat PDF vagy CSV formátumban is. Ehhez nem kell mást tenni, csak a Számlák menüpontba menni és a jobb felül a NAV Export gomb mellett kiválasztani a legördülő menüből a tömeges letöltés típusát:


A típus kiválasztása után lehetőségünk van megadni a letöltési szűrést, hogy milyen számlákat válogasson ki a rendszer:

  • Időszak kezdete (dátum)

  • Időszak vége (dátum)

  • Fizetési mód (banki átutalás, készpénz, bankkártya)

  • Számlázási fiók3. Páciensek összeolvasztása


Minden rendelőben probléma lehet, ha véletlen egy pácienst többször vesznek fel. Nem csak az adatok lesznek redundánsak, de később visszakeresni is bonyolultabb és macerásabb egy-egy adatot.


Erre ad megoldást az új páciensek összeolvasztása funkció, amely lehetőséget biztosít két olyan pácienskartont összeolvasztani, ami ténylegesen csak egy betegről szól.


Először keressük meg azt a pácienst, akinek a kartonjába szeretnénk olvasztani egy másikat. Válasszuk ki a páciens kartonját, majd a kartonon belül a Továbbiak gombra kattintva menjünk a Páciensek összeolvasztása menüre:


Miután kiválasztottuk a funkciót, meg kell keresnünk azt a kartont, amit szeretnénk a másikba olvasztani. Ehhez használjuk a felugró ablakban megjelenő pácienskereső funkciót:

1. A személyes és egészségügyi adatokból csak a cél pácienskarton (példában ez a Demo Páciens) adatai maradnak meg! A beolvasztott személyes és egészségügyi adatai elvesznek.

2. A karton Aktivitás mind a két páciensnek össze lesz fésülve időrendi sorrend alapján.

3. Amennyiben van fog státusza, úgy a két karton által felvett kezelések alapján jelenik meg majd a fog státusz.

4. Minden időpont, árajánlat, visszahívás és csatolmány össze lesz fésülve és a cél pácienshez kerül be.


4. Sikertelen bankkártyás fizetés esetén utólagos manuális fizetés


Gyakran fordul elő, hogy azért nem sikerül terhelni automatikusan a bankkártyát, mert az adott kártyán nincsen fedezet, vagy lejárt a kártya határideje. Tehát a rendszer nem tudja levonni a Cloudehr havidíjat. Ilyen esetben az ügyfélszolgálatunkat kellett keresni.


Azonban most már van lehetőség a szoftveren belül manuálisan is elindítani a tranzakciót. Lépjünk be a Beállítások menüpontba, válasszuk ki az Előfizetés almenüt. A jobb oldali funkciósávban megtaláljuk a Tartozás rendezés gombot, amivel az elmaradt bankkártyás fizetéseket tudjuk rendezni.


A sikertelen bankkártyás terhelés kapcsán a "Miért lehet sikertelen a bankkártyás terhelés?" Tudástár cikkünkben olvashatsz részletesebben.


5. Ambuláns lap: legutolsó felvett adat beszúrása


Ambuláns lapnál, minden mezőhöz be lehet szúrni az előző ambuláns lapból az információkat, vagyis a legutolsó felvett elemet.


6. Ambuláns lap: egységes megjegyzés mező a lap aljára


Ambuláns lap aljára lehet egységes egyedi szöveges megjegyzést írni. Így bármikor standard tudunk olyan szöveges elemet helyezni az ambuláns lap aljára, aminek mindegyik lapon meg kell jelennie.


Funkció használata: Beállítások / Ambuláns lapok / Fix aláírás feletti megjegyzés hozzáadása kapcsoló:

További hasznos információért látogass el Youtube, illetve Tudástár oldalunkra, kérdés esetén pedig fordulj hozzánk a support@cloudehr.hu e-mail címen keresztül.

37 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page