top of page

Healzz2 vs Cloudehr

Frissítve: 2021. jún. 1.

Általánosságban elmondható, hogy ügyfeleinkben 3 fontos kérdés merül fel első körben, amikor szoftverválasztás előtt állnak.

Viki, support csapatunk tagja a következő kérdésekkel találkozik leggyakrabban:


1.) "Mennyibe kerül? Számoljak esetleges rejtett költségekkel?"

2.) "Mennyire könnyű kezelni a szoftvert/ mennyi idő lesz megtanulni a használatát? Nem értek annyira az informatika nyelvén, így is menni fog?"

3.) "Minden extra funkciót meg fogok találni benne, amire szükségem van a mindennapokban?"


Ebben a bejegyzésben két orvosi szoftver, a Healzz és a Cloudehr összehasonlításáról fogsz olvasni. A fent említett kérdésekre igyekszünk választ adni bőven kifejtve és tüzetesen megvizsgálva bizonyos szempontokat, természetesen kiegészítve minél több információval ami a segítségedre lesz döntésedben. Tisztában vagyunk vele, hogy a hatályba lépő újítások a digitális átállással kapcsolatban sokak napjait megnehezítik és fejtörést okoznak.


Az említett két szoftver magán egészségügyi szolgáltatók részére készült. Felhőalapúak, bárhonnan, bármilyen eszközről elérhetőek, akár telefonról, táblagépről egyaránt. Emellett akkreditáltak és EESZT által jóváhagyottak.


Ugyan bármilyen eszközről elérhetőek, EESZT kompatibilisek, és eRecept, ambuláns lap és több fontos dokumentum is kiállítható, azonban használat közben szembeötlik néhány elég nyomós különbség.


Próbaidőszak:


Mindkét szoftver platformja ingyenes próbaidőszakot ígér, különböző időtartammal, melyet az alábbiakban vizsgálunk meg több szemszögből.


- A Healzz ingyen kipróbálható, teljes hozzáféréssel, annyi kellemetlenséggel, hogy az ez idő alatt mentett módosítások nem ültethetőek át a már “éles” előfizetett időszakra, ezek időről időre automatikusan törlésre kerülnek.


- A Cloudehr 14 napos ingyenes próbaidőszakot kínál ügyfeleinek teljes hozzáféréssel, minden modul teljeskörű felhasználásával, azzal az extra kényelmi funkcióval, hogy az ez idő alatt mentett műveleteket egytől egyig megőrzi és ezeket minden további nélkül átülteti a már éles, előfizetett verzióba is, így a mentett adatok nem vesznek el.


Árazás:


Hasonló a 2 szoftver csomagfelépítése, bár pár különbség azonban felfedezhető.


- A Healzz 3 darab csomagkonstrukciót ajánl fel, de észrevehetően magasabb áron kínálják szolgáltatásaikat, mint a Cloudehr. Ezzel szemben a Healzz árazása összetettebb, mert különböző eszközöket kínálnak eltérő árképzéssel. A csomagok tartalma fix, az orvos felhasználók számának bővíthetősége már az alapcsomagban megfigyelhető. Az árképzési tervek inkább a mennyiséget és nem feltétlenül a jobb minőséget tükrözik. Legolcsóbb csomag ára 15.800Ft.


- A Cloudehr csomagjainak tartalma és minősége az árazással egyenes arányosságban nő, melyek igény szerint bővíthetőek különböző modulokkal. Bár az alapcsomag, aminek ára 4.990 Ft +ÁFA, nem tartalmazza az összes kényelmi funkciót, ennek ellenére teljesen menedzselhető a mindennapi páciensellátás és annak minden szeglete.


Melyik szoftvert válasszam? Melyik illik hozzám?


Funkciók és pácienskarton:


- A Healzz csapata látszólag egy olyan szoftvert igyekezett létrehozni, amiből “nem kell kitennie lábát a felhasználónak”, minden fontos funkció egy helyen van, amire szükség lehet. Egy lapra tettek mindent ami a páciensek kezelésével és a hozzájuk kapcsolódó adminisztrációval kapcsolatos, azonban használat közben minimális kényelmetlenség érzékelhető. A szoftver honlapjával ellentétben, ami mellékesen rendkívül igényes és sok információt, funkciót ígér, belépéskor merőben más stílusú és felépítésű felületet láthatsz.


- Bár apróság, de a gombok színe sokszor ugyanazzal a színnel van jelölve, mint a fejlécek, így nehezen átlátható, hogy épp mikor mire szükséges kattintani.


- Páciensek kereséséhez több lépésben tudsz csak eljutni, nincs egy állandó keresőmező.


- Sajnos ambuláns lapot csak naptáresemény megléte után lehet létrehozni, ami nem mindig életszerű és sok értékes perc veszhet így el. Ide tartozik még, hogy naptáresemény felvételénél sok adatot szükséges megadni új páciens hozzáadásakor, amit nem tudunk elmenteni, ha valaki már foglalt idő közben oda egy eseményt.


- Sok menüpont közül választhat a program felhasználója, viszont sok esetben ezek között nincs különbség, egy helyre lyukad ki.



- A Cloudehr felülete a szemnek kellemes színvilággal készült, üde árnyalatú, jól megkülönböztethető gombokkal társítva. Mindig is a személyre szabhatóság és a letisztultság híve volt, egyedisége hamar rabul ejti a felhasználók szívét. Kifejezetten ajánljuk azon ügyfeleinknek, akik papíralapú kartonozásról váltanak. Kijelenthetjük, hogy egy szoftver legfontosabb része a pácienskarton. Ez az egyszerű, de közben modern felület szinte adja magát, egyértelműen felismerhető minden modul, kezdve azzal, hogy pácienseid keresését több helyen biztosítjuk. Kartonon belül egy helyre csoportosítottuk a legfontosabb funkciókat, ahol te magad szabhatod testre vizsgálati lapjaidat, terápiás listádat, ambuláns lapjaidat, jegyzeteidet, amik használatuk során természetesen bekerülnek páciensed aktivitásába és bármikor utólagosan módosíthatod őket. Ezen felül pár kattintással állíthatsz ki számlát, tölthetsz fel csatolmányokat, hozhatsz létre kezelési terveket még mindig egy felületen maradva.


Fejlesztések és kiemelkedő ügyfélszolgálat:


A Cloudehr Orvosi Szoftver dedikált fejlesztői csapattal és ügyfélszolgálati munkatársakkal bír, akik minden nap azon dolgoznak, hogy gördülékenyen végezhesd feladataidat.

Amennyiben felmerült bármi kérdésed, keress minket bizalommal minden hétköznap 9-17 óráig a +36 1 701 66 07-es telefonszámon, vagy e-mailben a support@cloudent.hu e-mail címen.


Egy korábbi cikkünkben pedig a MiniHIS és Cloudehr közti különbségekről olvashatsz, amit erre a linkre kattintva érsz el.


Összegzés:


Amennyiben szoftver választás előtt állsz, mindenképpen javasoljuk, hogy próbálj ki minél több programot, hogy reális képet kapj a piacon kapható lehetőségekről. Ha szívesen kipróbálnád vagy csak informálódnál a Cloudehr Orvosi Szoftverről, akkor a következő linkek a segítségedre lesznek. Bemutatkozó videónk és hasznos leírásaink szintén az alábbi linkekre kattintva érhetőek el:


A Cloudehr EESZT kompatibilis akkreditált szoftver. 14 napos ingyenes próbaidőszak alatt lehetőséged van tesztelni a funkciókat itt:

EESZT bekötés megrendelése a következő linkre kattintva érhető el:



Tapasztald meg milyen egy szuper egyszerű, közben innovatív szoftverrel az élet!



128 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page