top of page

 Miért a Cloudehr-nek szavaz bizalmat a többség? DokiRex vagy Cloudehr?

 Elmondhatjuk, hogy több száz elégedett ügyfél regisztációján és sikeres EESZT akkreditációján vagyunk túl. Emellett a gördülékeny használat miatt tökéletes DokiRex alternatívát nyújtunk. Termékünk veled együtt, a te igényeid szerint változik.

Cloudehr termékelőnyei

A Cloudehr hírében áll, hogy mennyire intuitív és letisztult felület fogadja felhasználóit. Csomagkonstrukcióink között megengedett az átjárás, bármikor váltható, szüneteltethető, vagy akár lemondható. Ha ez még nem lenne elég, szoftverünknek akkora bizalmat szavaztunk, hogy a hűségidő lehetőségét sem alkalmazzuk. 

Tudástár

A szoftverbe épített folyamatosan bővülő tudástár alkalmazásunk segít megérteni a szoftver működését üzenetküldő funkcióval színesítve.

Ingyenes szoftver oktatás

Support csapatunk nagy örömmel tart bármely hétköznap díjmentes szoftverbemutatót előzetes bejelentkezés alapján, emellett heti online webinárokkal könnyítjük meg a betanulást.

Ingyenes 14 napos próbaidőszak

A legtöbb szoftverrel ellentétben, a 14 napos próbaidőszak alatt elmentett kezelések az ingyenes időszak lejárta után, az előfizetés megkezdését követően is megmaradnak, azok nem kerülnek törlésre a Cloudehr rendszerén belül.

Cloudehr support

Kiemelkedően felkészült support csapatunk segítségnyújtást szolgáltat pillanatok alatt akár telefonon, e-mailben vagy távvezérlés segítségével.

Képernyőfotó 2022-11-02 - 14.50.26.png

Mitől lesz különleges a Cloudehr?

A Cloudehr remek választás a DokiRex alternatívájaként. Mindkét szoftver kínálja azokat az eszközöket amire szükséged lehet, azonban a legkomplexebbnek tűnő akadályokat velünk együtt győzheted le teljesen leegyszerűsítve anélkül, hogy felesleges perceket vesztegetnél rendelésed alatt. 

Árazásunk

 A Cloudehr csapata arra törekszik, hogy mindent egyértelműsítsen, beleértve az árazás kommunikációját is,  kerülve az esetleges rejtett költségeket. Mindezen felül egy olyan szabadságot adunk kezedbe, hogy nálunk nincs hűségidő, csomagodat bármikor módosíthatod, szüneteltetheted, vagy ha úgy adódik, akkor megszüntetheted. Kedvező csomagajánlataink között mindenki megtalálja a hozzá illőt.

Intuitív UX

Tiszta, modern és felhasználóbarát design

Spórolj havi 20 munkaórát

InstantChart pácienskarton

Egy felületen minden, amire egy orvosnak szüksége van

Ügyfélélmény felsőfokon

Egy felhasználói felület nem csak a funkciók összességét jelenti, hanem egy olyan alkalmazást, ahol pillanatok alatt átlátod mikor, mit és hol kell felvenned.

A papíralapú kartonozás helyett digitális megoldás!

A legjobb DokiRex alternatíva. 

Hozd meg a jó döntést!

Nem állítjuk, hogy létezik “tökéletes” orvosi szoftver. Inkább úgy gondoljuk, hogy minden orvosnak más és más igényei vannak, amelyek különböző megoldásokat igényelnek. Íme néhány forrás, amely segít a helyes döntés meghozatalában: Hosszú távú céljaink között szerepel a maximális elégedettség kialakítása az összes ügyfelünk részéről. Küldetésünk, hogy ennek eleget téve megkönnyítsük a kartonozást!

Ingyenes demó igénylés

Töltsd ki az alábbi űrlapot és 1-2 munkanapon belül megkeresünk!

demoigenyles-dokirex
bottom of page