top of page

Miért választják az ügyfeleink 

a Cloudehr-t a Healzz helyett?

 Elmondhatjuk, hogy több száz elégedett ügyfél regisztációján és sikeres EESZT akkreditációján vagyunk túl. Emellett a gördülékeny használat miatt tökéletes Healzz alternatívát nyújtunk. Termékünk veled együtt, a te igényeid szerint változik.

Cloudehr termékelőnyei

A Cloudehr hírében áll, hogy mennyire intuitív és letisztult felület fogadja felhasználóit. Csomagkonstrukcióink között megengedett az átjárás, bármikor váltható, szüneteltethető, vagy akár lemondható. Ha ez még nem lenne elég, szoftverünknek akkora bizalmat szavaztunk, hogy a hűségidő lehetőségét sem alkalmazzuk. 

Tudástár

A szoftverbe épített folyamatosan bővülő tudástár alkalmazásunk segít megérteni a szoftver működését üzenetküldő funkcióval színesítve.

Ingyenes szoftver oktatás

Support csapatunk nagy örömmel tart bármely hétköznap díjmentes szoftverbemutatót előzetes bejelentkezés alapján, emellett heti online webinárokkal könnyítjük meg a betanulást.

Ingyenes 14 napos próbaidőszak

A legtöbb szoftverrel ellentétben, a 14 napos próbaidőszak alatt elmentett kezelések az ingyenes időszak lejárta után, az előfizetés megkezdését követően is megmaradnak, azok nem kerülnek törlésre a Cloudehr rendszerén belül.

Cloudehr support

Kiemelkedően felkészült support csapatunk segítségnyújtást szolgáltat pillanatok alatt akár telefonon, e-mailben vagy távvezérlés segítségével.

Képernyőfotó 2022-11-02 - 14.50.26.png

Mitől lesz különleges a Cloudehr?

A Cloudehr remek választás a Healzz alternatívájaként. Mindkét szoftver kínálja azokat az eszközöket amire szükséged lehet, azonban a legkomplexebbnek tűnő akadályokat velünk együtt győzheted le teljesen leegyszerűsítve anélkül, hogy felesleges perceket vesztegetnél rendelésed alatt. 

Árazásunk

Itt látható rövid ősszehasonlító táblázatunk a Healzz és a Cloudehr csomagajánlatairól. Mindegyik tartalmazza a kívánt funkciókat, viszont látszik, hogy az áraink jóval alacsonyabbak.

Healzz

15.800 Ft/hó

19.800 Ft/hó

11.990 Ft/hó/
egyidejű felhasználó*

15.990 Ft/hó/
egyidejű felhasználó*

MEGTAKARÍTÁS

45.720 Ft/év

46.680 Ft/év

ALAPCSOMAG

ALAPCSOMAG

+ SZÁMLÁZÁS 

+ STATISZTIKA

*A Cloudehr-nél az EESZT beállítást ingyenesen el tudja végezni az ehhez készített írásos és videós útmutatóink alapján. Amennyiben szeretné a Cloudehr munkatársai is elvégezhetik Ön számára. Ennek egyszeri költsége van. A részletes Cloudehr Orvosi Szoftver árlistát itt tudja elérni.

Intuitív UX

Tiszta, modern és felhasználóbarát design

Spórolj havi 20 munkaórát

Ügyfélélmény felsőfokon

Egy felhasználói felület nem csak a funkciók összességét jelenti, hanem egy olyan alkalmazást, ahol pillanatok alatt átlátod mikor, mit és hol kell felvenned.

InstantChart pácienskarton

Egy felületen minden, amire egy orvosnak szüksége van

A papíralapú kartonozás helyett digitális megoldás!

A legjobb Healzz alternatíva. 

Hozd meg a jó döntést!

Nem állítjuk, hogy létezik “tökéletes” orvosi szoftver. Inkább úgy gondoljuk, hogy minden orvosnak más és más igényei vannak, amelyek különböző megoldásokat igényelnek. Íme néhány forrás, amely segít a helyes döntés meghozatalában: Hosszú távú céljaink között szerepel a maximális elégedettség kialakítása az összes ügyfelünk részéről. Küldetésünk, hogy ennek eleget téve megkönnyítsük a kartonozást!

Ingyenes demó igénylés

Töltsd ki az alábbi űrlapot és 1-2 munkanapon belül megkeresünk!

demoigenyes-healzz
bottom of page